Gevelverankering

Gevelverankering

Gevelverankering is een van de toepassingen bij gevelreparatie en gevelonderhoud. Hier wordt een ankersysteem gebruikt die de sterkte weer terugbrengt in de gevel. Zo is de gevel weer veilig bevestigd aan het gebouw, deze methode heet spouwankers. hiernaast zetten we ook gevelverankeringssystemen in om scheuren te herstellen in de gevel en bij lateiherstel. Hiervoor werken we met Thor Helical systemen. Door de samenwerking met Thor Helical krijgt u hoogwaardige producten, applicatie en garantie en er kan indien gewenst vooraf een onderzoeksrapport uitgevoerd worden.

Spouwankers

De spouwankers van Thor Helical zijn ideaal voor het verbinden in situaties waar elk gevelblad is uitgelijnd op elkaar en waar het binnenblad is opgebouwd uit metselwerk, kalkzandsteen, bouwblokken e.d. 

Scheurherstel

Thor Helical scheurherstel systeem is het betrouwbaarste herstelsysteem voor het herstellen van scheuren in de muur. Het gecertificeerde scheurherstel systeem van Thor Helical wordt veelal toegepast in metselwerk.

Lateiherstel

Bij het vervangen van houten kozijnen voor kunststof kozijnen wordt vaak de lateifunctie vergeten. Wanneer kunststof kozijnen de draagkracht niet kunnen verwerken is het latei-herstel-systeem van Thor Helical een goede oplossing.

Andere diensten

Gevelrestauratie

Uw prachtige gevel in ere herstellen, dat is een echte ambacht

Gevelreiniging

Uw gevel heeft onderhoud nodig. Welk onderhoud?

Neem contact op

15 + 9 =

van Bommel Gevelgroep

Adres 
Huygensstraat 17
2721 LT Zoetermeer

0174 - 221028

vbgg@vanbommelgevelgroep.nl