Vakmanschap 

Meesters in gevelrenovatie, gevelrestauratie

en gevelreiniging 

Als u Van Bommel Gevelgroep inschakelt voor de renovatie, restauratie of reiniging van uw gevel dan bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. De goed opgeleide vaklieden zetten al hun kwaliteiten en kennis in om uw pand in al zijn volle glorie te herstellen.

Verschillend vakmanschap onder een dak

Voor alle disciplines met betrekking tot herstel van steenachtig materiaal heeft Van Bommel Gevelgroep de kennis en het vakmanschap in huis. Met andere woorden: natuursteen, beton, granitowerk, voeg- en metselwerk, natuur- en kunststenen ornamenten en pleisterwerk worden door ons met uiterste zorgvuldigheid in originele of verbeterde staat gerestaureerd of gerenoveerd.
Al onze restauratievoegers, metselaars en natuur- en kunststeenbewerkers hebben een vakkundige opleiding afgerond en beschikken buiten hun vakdiploma; over VCA veiligheidscertificaat.

Van Bommel Gevelgroep heeft een vast en langdurig samenwerkingsverband met een aantal gerenommeerde bedrijven op verschillende vakgebieden. Als er een timmerman, loodgieter, schilder of andere specialist nodig is om het project volledig naar wens af te ronden schakelen wij een vertrouwde partij in. Alle benodigdheden voor het project blijven zo in één hand. Vanaf de allereerste kennismaking tot en met de laatste handeling heeft u één aanspreekpunt. Wat voor u een aanzienlijke besparing in tijd en geld oplevert.

Als u Van Bommel Gevelgroep inschakelt voor de renovatie, restauratie, reiniging of conservering van uw gevel dan bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. De goed opgeleide vaklieden zetten al hun kwaliteiten en kennis in om uw pand in volle glorie te herstellen.

 

Ik heb van Bommel Gevelgroep gevonden via internet. Ik heb meerdere bedrijven gegoogeld en benaderd; van Bommel Gevelgroep sprong er voor mij verreweg boven alles uit. De professionaliteit, aanpak en kennis was voor mij een reden om met hun in zee te gaan.

Het eindresultaat is echt fantastisch met vooral dank aan Gerben die een prachtige Boeren knipvoeg heeft toegepast op onze mooie boerderij. We zijn erg te spreken over van Bommel Gevelgroep. Dank voor het vakmanschap en het mooie eindresultaat.

Lilian Claassen

Julianalaan 16 Kaageiland

Innovatieve gevelreinigingsmethoden

Voor het reinigen van gevels heeft Van Bommel Gevelgroep een zelfstandig opererende afdeling waarbij het reinigen centraal staat. Deze afdeling heeft respect voor de authentieke materialen, in harmonie met de directe omgeving en binnen de huidige milieunormen.
Het uitgangspunt hierbij is dat ieder object een geschikte behandeling krijgt: een historisch belangrijk gebouw heeft vanuit het oogpunt van monumentenzorg een andere reinigingsmethode nodig dan een vervuild kantoor- of woongebouw uit de zestigerjaren.

De nieuwste technieken

De huidige gecompliceerde milieuwetgeving en de in snel tempo ontwikkelende nieuwe reinigingstechnieken vereisen alertheid in de toe te passen methodes. De nieuwe generatie reinigingsapparatuur en middelen waar Van Bommel Gevelgroep mee werkt voldoen aan alle eisen. Van Bommel Gevelgroep maakt vrijwel ieder vervuild oppervlak een optimale, milieu – en economisch verantwoorde wijze schoon.

Van Bommel Gevelgroep staat altijd vooraan zodra er nieuwe reinigingsmethoden binnen de branche worden geïntroduceerd. Hierdoor hebben we in een halve eeuw tijd ervaring opgedaan in uiteenlopende technieken: de ontwikkeling van het opschuren en kleuren van gevels, een diversiteit aan chemische behandelingsmethoden, straaltechnieken en de huidige geavanceerde reinigingsmethoden.

Onze diensten

Gevelrestauratie

Uw prachtige gevel in ere herstellen: een echte ambacht

Gevelreiniging

Uw gevel heeft onderhoud nodig. Welk onderhoud?

Gevelrenovatie

Herstelwerkzaamheden of een verbeterde uitstraling geven?

Neem contact op

9 + 10 =

van Bommel Gevelgroep

Adres 
Huygensstraat 17
2721 LT Zoetermeer

0174 - 221028

vbgg@vanbommelgevelgroep.nl